We gaan sluiten

Zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten, heeft Corona er bij ons behoorlijk in gehakt. Dit heeft voor de nabije toekomst een aantal gevolgen die ik nu na mijn vakantie met jullie wil delen.

Per 1 november kunnen wij het pand van Het Ont|zorgcentrum helaas niet meer huren. Dit betekent dat Thirza per 1 oktober op donderdagavond bij Body, Health & Energy in Body Business zal gaan masseren.
Ik (Sylvia) vertrek ook naar Body, Health & Energy, maar pas vanaf 25 oktober en zal enkel nog maandagmiddag en -avond blijven masseren.
Richard zal vanaf september verder gaan in zijn eigen praktijk in Nieuwegein: Riessage.

Tot die tijd werk ik op maandagmiddag en -avond, donderdagavond en vrijdagochtend en Thirza de donderdagavond.

Om deze reden kunnen bestaande rittenkaarten nog opgemaakt worden, maar even geen nieuwe aangeschaft worden. Bestaande rittenkaarten die in oktober nog niet volledig gebruikt zijn, kunnen gewoon meegenomen worden naar Body, Health & Energy en zijn geldig tot en met 31 maart 2021!

CORONA
Zoals je veelvuldig in het nieuws ziet, trekt Corona weer aardig op in het land. Met deze reden zal ik vanaf nu gaan werken met een mondkapje, omdat ik me daarmee toch net iets veiliger voel. Schrik dus niet bij binnenkomst

Bij vragen: stuur een mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *