We gaan sluiten

Zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten, heeft Corona er bij ons behoorlijk in gehakt. Dit heeft voor de nabije toekomst een aantal gevolgen die ik nu na mijn vakantie met jullie wil delen.

Per 1 november kunnen wij het pand van Het Ont|zorgcentrum helaas niet meer huren. Dit betekent dat Thirza per 1 oktober op donderdagavond bij Body, Health & Energy in Body Business zal gaan masseren.
Ik (Sylvia) vertrek ook naar Body, Health & Energy, maar pas vanaf 25 oktober en zal enkel nog maandagmiddag en -avond blijven masseren.
Richard zal vanaf september verder gaan in zijn eigen praktijk in Nieuwegein: Riessage.

Tot die tijd werk ik op maandagmiddag en -avond, donderdagavond en vrijdagochtend en Thirza de donderdagavond.

Om deze reden kunnen bestaande rittenkaarten nog opgemaakt worden, maar even geen nieuwe aangeschaft worden. Bestaande rittenkaarten die in oktober nog niet volledig gebruikt zijn, kunnen gewoon meegenomen worden naar Body, Health & Energy en zijn geldig tot en met 31 maart 2021!

CORONA
Zoals je veelvuldig in het nieuws ziet, trekt Corona weer aardig op in het land. Met deze reden zal ik vanaf nu gaan werken met een mondkapje, omdat ik me daarmee toch net iets veiliger voel. Schrik dus niet bij binnenkomst

Bij vragen: stuur een mail

De massagepraktijk is dicht, maar hoe nu verder?

"Ik snap je/jullie beslissing, maar ik ga de behandeling echt missen!"
"Ik heb nu al pijn in mijn nek door de verkeerde houding tijdens het thuiswerken."
"Het hele gezin tegelijk thuis levert zoveel stress op, hoe ga ik ontspannen?"

Het is de bedoeling om op social media een paar keer per week tips te plaatsen om een beetje verlichting te bieden.
Ben je op zoek naar meer begeleiding, DIY video's van nek/schouder/rug massages, dan hebben we hopelijk een leuk alternatief voor onze heerlijke massages bedacht!

De EHBS community, ofwel Eerste Hulp Bij Spierklachten. Een Facebook groep waar we dagelijks tips, weetjes en/of video's gaan delen. Je vindt hier in de loop van deze en komende week diverse video's over het masseren van jezelf en/of je huisgenoten.

Hoe krijg je toegang tot deze groep?
Om onze massagepraktijk deze Corona crisis door te helpen, hebben we hiervoor een kleine bijdrage ingesteld. Via onze webshop kan je eenmalig €5 afrekenen voor toegang tot deze Facebook groep of je kan voor €10 toegang krijgen + een flesje massageolie van 50ml.
Binnen de gemeente Houten worden de bestellingen gratis afgeleverd.

Is het iets voor jou? Ga dan NU naar de webshop, zodat je er vanaf het begin bij bent. (De flesjes worden vanaf donderdag 19 maart verstuurd/geleverd)

Even voorstellen: Richard

Vanaf 5 februari zal Richard elke dinsdagmiddag het team van Auri Mani komen versterken. Wil je kennismaken, kom dan zaterdag 2 februari tussen 10:00-12:30 naar de open dag van Het Ontzorgcentrum of boek gewoon alvast een afspraak via onze agenda.
Tijd om hem aan jullie voor te stellen!

Hallo, mijn naam is Richard Agerbeek.
Vaak zie ik mensen met blessures of spanningen/stress rondlopen of dat er al jaren naar een osteopaat of chiropractor gegaan wordt om klachten en pijn weg te nemen.
Wat ik geleerd heb door de jaren heen is dat door goede massagetechnieken te gebruiken, de bezoeken aan de specialisten nauwelijks of soms zelf niet meer nodig zijn. Door de juiste massages te geven vermindert de spanning op de spiergroepen en daardoor ook de stress op de gewrichten, waardoor de algehele houding verbetert en dagelijkse pijntjes verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast zorgen massages voor het verminderen van blessures, verlaagt het stressniveau en worden afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor nieuwe voedingstoffen beter worden opgenomen.

Heb je last van een vastzittende nek, vaak hoofdpijn, lage rugklachten of houd je van een wat stevigere massage om deze klachten te verhelpen? Dan ben je bij mij op het juiste adres!
Mijn specialiteiten zijn sport-, diep musculaire-, hoofdpijn-, lage rugklachten- of een heerlijke Indiase hoofdmassage.
Elk massage stem ik af op jouw wensen en behoeftes voor een optimaal resultaat!
Zie ik jou binnenkort op mijn massagetafel bij Auri Mani?

AuriMani@yourdesk

Ondertussen is de lancering van mijn online programma natuurlijk al lang en breed achter de rug.
Wat een geweldig concept om aan en mee te werken!
Ik ben er zelf nog steeds ontzettend enthousiast over en ik krijg gelukkig steeds meer positieve reacties terug.

Elke werkdag een mail van mij in je mailbox met oefeningen en massagepunten die je zelf op je werk kan uitvoeren en toepassen. Nooit gedacht dat ik echt een online product in handen had, maar wat is het leuk om te doen.

Ondertussen is me al meerdere keren gevraagd of ik nu ga stoppen met masseren. Dat is nu nog niet van toepassing én ook absoluut niet de bedoeling achter de start van dit programma. Ik vind masseren veel te leuk en het geeft me zoveel voldoening, dat ik mezelf daar nooit mee zie stoppen. Ik zie al een beetje op tegen een eventueel pensioen, haha.

Ik ben echter iemand die heel veel dingen leuk vindt en wat uitdaging nodig heeft. Nu kan ik je vertellen dat het hele online stuk, acquisitie, marketing, etc. samen een mooie uitdaging is.

Online masseur?

Eind 2016 ben ik lid geworden van de Club van 25. Niet zozeer om daar meer omzet of cliënten te halen, maar vooral om mezelf als ondernemer te ontwikkelen.
Tot het moment van aanmelden voelde ik me altijd als iemand die makkelijk vanuit huis werkt of erger nog: iemand die een betaalde hobby had en niet echt een ondernemer. Ondanks het feit dat met een praktijk aan huis helemaal niks mis is, voelde ik me niet een volwaardig ondernemer. Dat heeft me doen besluiten om actie te ondernemen.

Het afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid in mijn ondernemerschap en daarin ook een stuk zekerder geworden, volwassen zelfs! (brrr altijd spannend)
Omdat ik diverse ondernemers hun product/dienst heb zien verplaatsen van offline naar online, vormde ik daar ook enige nieuwsgierigheid naar. Maar ja...lijkt me duidelijk dat het lastig masseren is op afstand. Dus ik heb een half jaar gebaald van het feit, dat dit voor mij een no-go zou zijn.

Eind 2017 wel een presentatie gegeven aan de Club over het nut van stoelmassage en beweging op de werkplek en daar werd een idee geboren.
December heb ik vervolgens voornamelijk besteed aan het doorspitten van Amerikaanse wetenschappelijke onderzoeken over het gevaar van zitten en daar werd een idee geboren.

Jawel, ik ga online!
Het hoe en wat zal in de komende week duidelijk worden 🙂

 

Wat wil je lezen?

Daar zit ik dan, met mijn goede gedrag.
Heel erg "hip" een weblog toegevoegd aan mijn nieuwe website en tot nu toe gebeurt er bar weinig mee.

Ik heb onlangs een heel lijstje met onderwerpen gekregen van mijn mede-clubleden bij de Club van 25 en toch...
Het lukt me maar niet om me ertoe te zetten iets te schrijven.
Misschien dat het wel lukt als ik hier rechtstreeks input krijg. Wellicht geeft me dat net die drive/schop onder mijn figuurlijke derrière om hier een heel leuk informatief weblog van te maken!

Dus hierbij dan mijn vraag, wat zou jij hier willen lezen? Waarvoor zou jij mijn website meer gaan bezoeken? (behalve dan natuurlijk het boeken van een afspraak 😉  )

Nieuwe website

Na 7 jaar werd het wel eens tijd voor een nieuwe website.
Helemaal omdat ik sinds kort een nieuw logo en nieuwe huisstijl heb.
Deze week zal de website langzaam weer gevuld worden met informatie over alle massages.
Het is ook de bedoeling om hier meer informatie te geven over opdrachten die geweest zijn, maar vooral meer inhoudelijke informatie over de invloed van massages op het lichaam.
Houdt de website en de Facebook-pagina dus goed in de gaten!