Zakelijk

Ben je als bedrijf van mening dat medewerkers baat hebben bij een gezond bedrijf, maar vooral dat jouw bedrijf profiteert van gezonde medewerkers.
Dan heb je AuriMani@yourdesk nodig!

Meer bewegen
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat veel en langdurig zitten slechter is dan je altijd al dacht.
Medewerkers die meer dan 6 uur per dag zitten, hebben 18% meer kans om te overlijden aan diabetes, hart- en vaatziekten en obesitas dan mensen die minder dan 3 uur per dag zitten.
Daarnaast zou iedereen elke dag 10.000 stappen moeten zetten. Tijdens een normale werkdag zijn dat er gemiddeld maar 3000-4000. AuriMani@yourdesk stimuleert iedereen om meer stappen te zetten.

Voordelen
Door medewerkers te stimuleren om minimaal een half uur per dag matig intensief te bewegen, heeft uw bedrijf hier op diverse punten voordeel van:

  • lager ziekteverzuim
  • hogere productiviteit
  • medewerkers ervaren meer waardering
  • hogere motivatie en betrokkenheid
  • minder verloop van personeel

Pakketten
Het is mogelijk om uit diverse producten het ideale pakket samen te stellen.

  1. AuriMani@yourdesk: elke werkdag ontvangen alle deelnemers in de ochtend een e-mail met daarin diverse informatie en een video met oefeningen en doe-het-zelf massagepunten
  2. Training: deze training kan ik op uw bedrijfslocatie geven, maar ook elders. De trainer benadrukt tijdens deze dag het belang van een gezonde manier van werken met behulp van theorie, maar vooral praktijk. Diverse oefeningen en massagepunten zullen de revue passeren. Zo gaat iedereen aan het eind van de training bewuster naar huis. Als je voor dit product kiest, geeft AuriMani deze training elke 6 maanden.
  3. Stoelmassage: regelmatige stoelmassage zorgt voor verlichting van klachten, maar werkt ook preventief. Vaak bieden bedrijven stoelmassages maandelijks aan.
Informatieaanvraag AuriMani@yourdesk